Over Kars Vintage

Milieu en klimaat

Wanneer u kiest voor een vintage meubelstuk spaart u het milieu, er hoeft immers geen nieuwe stoel geproduceerd te worden. Daarbij kiest u ook voor kwaliteit, de meubels gaan al tientallen jaren mee en hebben zichzelf bewezen. Het doel van Kars Vintage is om de meubels zoveel mogelijk in originele staat te laten. Soms heeft een meubelstuk echter wat aandacht nodig, in de vorm van een behandeling van het hout, nieuwe bekleding of het bijwerken van de lak. Dit werk mag, voor Kars Vintage, niet ten koste gaan van het milieu of klimaat. Daarom wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en/of ecologische producten die goed afbreekbaar zijn, zoals ecologische houtlak van Copperant of biologische leerreiniger van Bionyx. Daarom koopt u bij Kars Vintage geen gewone vintage, maar duurzame vintage.

De meubels van Kars Vintage

Vintage meubels gaan al vele tientallen jaren mee. Soms zijn ze veel gebruikt, soms hebben ze met name gediend als sierstuk. Ik streef ernaar om de meubels in mooie staat te brengen voor u. Maar het zijn juist de gebruikssporen die de meubels hun authentieke look geven. De meubels worden uitgebreid gefotografeerd en beschreven, zodat u een goede indruk krijgt van de staat.

Kars Vintage bezoeken

Kars Vintage heeft op dit moment geen winkel of openingstijden. Ook is het op dit moment niet mogelijk om een product online te kopen. De aanschaf van een meubelstuk is iets persoonlijks. Wanneer u concrete interesse heeft in een meubelstuk van de winkelpagina, kunt u contact met mij opnemen. Op de dag van uw afspraak staat het meubelstuk voor u klaar. U kunt rustig het meubelstuk bekijken, uitproberen, onderzoeken en/of eventuele vragen stellen. Op die manier weet u zeker dat u een meubel koopt dat voldoet aan uw wensen.